Sunday, October 25, 2009

template hitam,biru,putih

makin nak exam..makin tangan aku gatal edit dan cuba buat template baru...mmm...

yg mana ok...yg aku baru buat ni ke atau yg aku guna sekarang.....aku ingat , kalau aku dh tukar ke domain sendiri....aku nak design template aku sendiri..bile tu tak tau lgla...=)...rancangan je...tapi arap-arap template tu xberatkan page aku....tp kalau guna hosting...simpan imej dalam hosting sendirila..yg dulu loading lambat sbb aku simpan dekat tmpt lain..image shack...


view


hari ni masalah recent comment aku selesai......amin..ilang satu mslh aku....maybe coding recent comment yg aku gune dari page ni..http://blogger-templates.blogspot.com .ak sesuai..jadi aku cuba guna dari page ni..http://www.bloggerbuster.com

ps...dilot silala baca buku ye...

pss: kalo rajin komen template tu..simple sgt ke atau loading lmbt ke..

18 comments:

  1. mane2 template pn ok dilot..asalkan xssh kitorg nk masuk..hehe
    teruskan impian untuk memakai hosting sndri..snok bila dh ade hosting sndiri nnt..hehe

    ReplyDelete
  2. erm, janji senang masok kesini, ok lar...

    ReplyDelete
  3. gambar burung ke ape tu dilot yang kaler biru tu?
    ok jugak nak tukar layout pun..
    ko upload la kat photobucket ok gak tak lembab sgt..

    ReplyDelete
  4. cuz~~
    impian aku tu mmg dh lame..dari bulan5 xsilap aku...tp tertangguh je..kesian aku kan..haha..

    tu la mcm seronok je bile org ada hosting..dh sah2 aku org it..mcm xbest je bile xde domain sndri...

    ReplyDelete
  5. peridot~~
    hehe...saje je minta pndgan..nak tau gak page tu lmbt loading x..=)

    ReplyDelete
  6. x rasa lembab pun .. ok jer
    huehuehue kes memuliakan tetamu ke ni
    xoxoxoxoxoo



    >>____________<<

    ReplyDelete
  7. izwan7~~
    xla...tu gmbr percikan air sbrnye..tp kat situ lekuk kot..2 yg nmpk mcm burung..pulak tu dkt2 dgn twitter...dl aku upload dkt photo bucket la..tu yg lmbt...pastu slalu k.o je...ni aku try dkt image shack lak..

    ReplyDelete
  8. frodo~~
    kes memuliakan tetamu..??haha,,,mestila..

    dulu blog aku loading lmbt gler..jadi aku kene tukar ar..kalo x org jadi mls buka blog aku nnt sbb nak kene tunggu lame...

    ReplyDelete
  9. blog wa dah x nak tukar tmplate.. aritu kemain susah ilang link..

    ReplyDelete
  10. sekarang ni layout baru kan?
    simple giler...heee

    ReplyDelete
  11. Tuan blog adalah DITAKTOR blog dia..dia nk guna apa kaler..pelangi pun ikut suka

    tapi...ada tapi tapi tu

    kalau dia nak user friendly, kenalah belajar sesuaikan diri


    kalau blog utk diri sendir..letak la apa barang pun kt sidebar tu..tak de hal

    tapi kalau nak bersosial networking dgn jiran tetangga, kena faham2lah...internet kat Malaysia ni bukan laju sgt pun...

    p/s - blog kak jie tu bosan siot...tak de apa yg menarik..text saja!

    ReplyDelete
  12. yang mana pilihan kamu dilot?.. apa susah.. kamu bagi je no hp kamu kat pakcik...pakcik kol kamu.. blh klr sama... kita deting..... lps tu.. pilih lah pakcik sebagai teman hidup mu...muwakakakak

    apa kene ngene dgn template ..huhuh

    ReplyDelete
  13. hee. rajinnye wt template. bgus la. huhu
    btw exm wei. ingt la skit. hahaha =P

    ReplyDelete
  14. dilot, chantek template ni. lulus2 :D

    ReplyDelete
  15. bole jd sifu bab2 wt templte ni..hehe

    ReplyDelete
  16. yeke..aku gune photobucket skrg..lambat eh nak load page aku?

    ReplyDelete
  17. rsnye lagi ok yg nih....huhuh

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops