Tuesday, April 21, 2009

mude ke aku ni...

besok start final exam...

huhu..dh lame tak amik ...exam...cuak lak..last aku amik exam 2006...

skang exam tak leh main2 sgt..c je dh fail..abes ar aku...yolah..dh namenye master...kalo c masih lulus tu mcm dak degree lak...so kenela study lebih...tak psl2 dpt c ko dh fail..mati wooo nak repeat balik...xnak aku..leh hang pale aku ni dwatnye..

nota tmbhan dr aku....hehe...pengumuman penting ...arap jangan jeles ye...orang ckp aku mude woo....hehe...aritu de org tegur aku...aku br lepas spm ke...wahaha..nak tergelak aku,,,,tp maintain lgla menahan gelak.,,muke aku mcm dak umur 17 tu...hebat..hebat..awet mude...n awek mude...pdhal..umur aku dh 25 pon...dh nak kawen pon..so bile aku ckp xla...sy tgh smbg master,,,owang tu tak percaye...nak tengok ic aku...bile tgk umur 25 lgla tak percaye..lantak ko la..dh mmg umur aku 25 pon...muke je nmpk mude,,,tp umur dh lebih dr bdk universiti...

1 comment:

  1. pas exam ni boleh senyum gumbira la!! =)

    good luck!

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops