Monday, January 12, 2009

tag dan award dr FIR

fir ko bg award dgn pakse eh...pakse aku jwb tag ko...nasib baik ciput...takpe aku rela TAPI terpakse....kang nanes fir aku tak jwb...muahaha..

10 fact about D.I.L.A.H.D.I.L.O.T

*aku nmpak mcm mude...tp umur aku nak masuk 25...lg 3 bulan je..bangga2..lalalla

*Anak ke 2 dr 4 beradik...sket je adik bradik aku

*suke kucing...hamster..arnab..yg comel2...kalo leh nak bela sume..tp nnt kene sebat ngan mak aku...sbb aku duk tmpt lain...tp binatang2 tu letak kat umah...manyak cantik..

*suke tdo kat lantai...katil ngan tilam wt perhiasan je kat blek

*agak pendiam...xpe..aku ngaku diri aku pendiam...tp aku x sombong naaa~~

*dulu aku rajin bekerje...tp skang mcm dh mls.....PENAT!!!

*aku orang jay bee...suke gler ngan jaybee mcm nak peluk2 je...

*kalo org wat hal ngan aku...aku suke nak chopping kick dieorg...sbb aku dh lame x praktikkan.haha

*ade kete tp mls nak basuh...tgk mood aku...lallalaa

*dulu aku kurus skang dh berisi sket...(berisi sket = gemuk) cover baiknye....

calon2 untuk mendapat tag!!ntah2 korg pon dh penah dpt ...lantakla...ak nak
bg gak kat korg....

#ekha@bella
#kak erinsza
#anna
#farzana-jeju prince
#lina-chan
#yonna
#epol
#ciare


rules tok yg dpt award :
1. copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

5 comments:

  1. alamak...ciare telah diawardtagkan oleh dilot ;n

    ReplyDelete
  2. thanks dik bagi akak award dgn TAG sekali nanti akak buat ye....

    ReplyDelete
  3. thanx sis..
    dah dpt dah award ni dr ije..
    apapun sy hargai tu..
    thanx a lot..

    ReplyDelete
  4. thanx gak..actually dah pernah dapat...sgt menghargai :)

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops