Tuesday, November 17, 2009

kau perempuan?

ni yang aku dapat kat shoutbox aku aritu...pertanyaan tentang,...tuan punya blog ni seorang lelaki ke seorang perempuan...

kau perempuan??

aku pun tak paham kenape...ramai yang datang blog aku ni..mesti ingat dilot ni seorang lelaki....dari awal aku berblog..sampai sekarang ni...

adakah aku seorang lelaki....??

jawapannya adalah aku seorang perempuan....

ok cuz..aku dah letak gambar aku..haha...

mungkin sebab-sebab di bawah ni, salah satu punca orang menganggap aku ni seorang lelaki..

1...blog aku ni xde wajah-wajah super cun aku yang bakal menggugurkan jantung sang jejaka

2...sebab aku bukan gadis ayu...atau gadis melayu..atau perempuan melayu terakhir..

3...template blog pun takde ciri-ciri kewanitaan..


atau nama dilot tu sendiri menunjukkan nama seorang lelaki...??? mmm...

88 comments:

  1. hohoho...kes yg serupa dgn saya...tapi berlainan jantina...

    kecik sangat gmbr tu...mata je nmpk...x caye lagi ni...

    ReplyDelete
  2. syinrayafa~~
    setiap kali nak tulis name ni mesti cNp je..hehhe..
    yup..same la kite...tu yg pelik..

    ala gambr tu kire ok la...hehe...sbb mate itu milik seorang perempuan..hehe....

    ReplyDelete
  3. green~~
    tu yg pelik tu green..tang mana yang dieorg kompius pasal dilot ni...

    pada template nye kah?
    pada nama nye kah...?

    ReplyDelete
  4. haiYok3..

    pasni dilot g la masok ptndingan gadis melayu tu.. haha.. kompem takde soklan lagi.. ;p

    ReplyDelete
  5. haha..ok gak tu..jangan terkejut u, i masuk pertandingan gadis melayu tu nnti..

    gugur jantung tunang dilot nnt..mesti die tak percaye...kehkehkeh..

    ReplyDelete
  6. ooooooo......... tp aku da lama tau.. ehehe.. aku pernah alami perkara neh..

    ReplyDelete
  7. saya percaya anda perempuan!haha

    ReplyDelete
  8. Dilot:
    Memang perempuan..
    Mungkin nama Dilot kot yg bunyi mcm laki.
    Tapi for sure kita sejantina :)

    ReplyDelete
  9. patutlah bila nak reply komen terasa macam bersembang dgn perempuan. nampaknya jangkaan yang tak terjangka bebetul memerangkap jiwa.

    ps - cantik mata itu ;)

    ReplyDelete
  10. haha dont worry, babeh. nama 'nazra" ni dulu pn dianggap lelaki -___-"

    ReplyDelete
  11. Hehe. Kita dulu pun ingatkan dilot laki =D

    ReplyDelete
  12. nape anis masuk blog ni anis trs rasa dilot ni pmpn eh ..
    urm

    ReplyDelete
  13. Tak pun.. First time dtg sini, dpat agak dilot ni prempuan sbb pnuh ngan aura2 kewanitaan dn ketulenan seorang gadis melayu dlam ayat2 mu.. Hahaha.. ;p

    ~ serius nii.. ;)

    ReplyDelete
  14. Tak pun.. First time dtg sini, dpat agak dilot ni prempuan sbb pnuh ngan aura2 kewanitaan dn ketulenan seorang gadis melayu dlam ayat2 mu.. Hahaha.. ;p

    ~ serius nii.. ;)

    ReplyDelete
  15. jard~~
    sebab dulu aku dh buat entri gak yg aku ni sorang perempuan...tp lepas tu berduyun2 gak ingat aku ni lelaki...

    aku rse kan jard sbb name kite kot..name ko pun jard..mcm bukan name perempuan,,,

    ReplyDelete
  16. helena~~
    hehe...mestilah cik hel antara blogger awal2 yg dilot kenal...

    tp apakah buktinya..???hehe

    ReplyDelete
  17. lol~~
    hehe..yup betul tu lol..kita serupe..eh silap..kite sejenis...

    takde halkum...hehe...

    ReplyDelete
  18. megat~~
    hehe..mmgpun...

    "nampaknya jangkaan yang tak terjangka bebetul memerangkap jiwa."alamak tak phm la aku ayat ko yg ni...

    mata ku cantik..bangga jap..haha..trimas bro...

    ReplyDelete
  19. nazra~~
    tau2.aku pernah terbace gak dekat blog ko...org ingat name ko tu lelaki..aiishh..pelik betul aku....

    ReplyDelete
  20. erm,nama dilot apa ea??da umr brp ni??heehe^^

    ReplyDelete
  21. dari mata turun ke hati..wahh..xsgke tgok mate pn aku dh cair dilot..huhu serius..nuahaha
    nasib ko tak tunjuk semua gambar ko kan..wakaka
    aku bace komen syin..mmg serupa la korang berdua tp syin org ingat pompuan..wakaka

    ReplyDelete
  22. err... mase mule ko drop komen ko kat blog aku dulu pun, aku igt ko laki.

    mungkin sebab aku ade kawan bernama didot - seorang lelaki.

    tapi tu aku laa... org lain aku tatau.

    ReplyDelete
  23. aku boleh agak ko prempuan sebab ko ada cerita pasal hantaran kahwin..terus bajet ko perempuan..tp soal da kawin or lum aku tak pasti..

    ReplyDelete
  24. haihai saya orang baru di sini
    heh skema pulak!

    eh aku ada buat kontes baby comel
    mungkin kau patut hantar gambar kau
    :p

    ReplyDelete
  25. hihi...adehhh...lucu plak org ty macam tu..

    ReplyDelete
  26. hehehe...
    apesal tamau reveal kan je diri?

    ReplyDelete
  27. agak2 kau aku lelaki ke perempuan

    ok tak payah agak

    salam singgah

    ReplyDelete
  28. Dilot...mase 1st time jengah blog ko pn aku igt kn ko laki gak..hahaha

    ReplyDelete
  29. ak mmmg tau ko pmpn ek..
    wah cntik mata..
    hehe

    ReplyDelete
  30. dari kerana mataaaaaaaaaaaaaaaa~~
    yang mmpunyai kuasaaaaaa~~

    tuntungkita.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. huhu. dan maybe jugak sebab entri dilot lebih serius?? hehehe

    ReplyDelete
  32. farah~~
    sebelum ni banyak entri lawak pun..same gak farah.....sebab sblm ni kan dilot byk letak pasal keluarge...

    tu yg memikir tu...kenapakah?

    ReplyDelete
  33. alahai..tgk name pon tau pmpan..apakah dorg ne??haha..congrates..ko berjaya wat dorg keliru..huhu

    ReplyDelete
  34. anis~~
    hehe..ntahla anis..ikut orang kot...dan cara dilot berbual kot..kalau dilot tau tu gurl..mmg sopan sikitla..=)

    ReplyDelete
  35. hana~~
    "penuh ngan aura2 kewanitaan dn ketulenan"

    wahhh..terharu dilot dgr..hekhekhek...aura lg tuh hana..=)

    ReplyDelete
  36. ik-autoz~~
    kalau nak tau nama dilot..tgk dekat about dilot ..umur...kat situ pun ada...=)

    malas nak letak lg..nnt org kate asyik mention umur je...

    ReplyDelete
  37. mr cuz..

    haha..1st time aku dgr org kate tgk mate aku ...leh turun ke hati...ko biar betik..

    tu la...syin ngan aku lebih kurang je...die org anggap perempuan..aku org anggap lelaki...

    ReplyDelete
  38. mr ajai~~
    lor ye ke..ooo...didot lelaki eh...nape ek aku rasa mcm name perempuan je..haha...pening2...

    dah terbalik la pulak aku ni...

    ReplyDelete
  39. gerbera~~
    la yeke..ni mesti ada membe name lebih kurg mcm dilot..yg seorang lelaki..mcm mr ajai tu...

    ReplyDelete
  40. zack~~
    hehe..ko mmg pandai zack..aku belum kahwin daaa~~
    tp dh bertunang...hehe....

    single but not available..hehe...

    ReplyDelete
  41. noorlaila~~
    contest baby comel..hekhek..ko biar betul..aku dah jadi baby ganyut ni..dah tua ar...tp muda lg..

    tu gmbr 23 tahun dulu kot..

    ReplyDelete
  42. joe~~
    memamg takde gaya ape joe..pening aku..ko slalu taip pendek2..tak phm aku maksud ko...

    gaya perempuan ka?
    gaya lelaki ka?

    ReplyDelete
  43. ivy~~
    tu la psl...direct tu tanye ...ko perempuan..??
    adoiii...nasib baik org tak tanye dilot ni mak nyah...mau pengsan dilot..

    ReplyDelete
  44. mekmizah~~
    hehe..ala...aku tak suke sangat nak tepek2 gambar aku...bukannye cute mcm korg..

    haha..ngada2 lak aku ni..

    tp aku mmg jarangla letak gambar2 aku...kalau rajin leh cari entri2 lame..

    ReplyDelete
  45. ruff~~
    tp nasib baik ko dapat tangkap cepat..ada yg dah lama br dapat agak aku ni perempuan..adoyaiii..

    pasni aku kene letak nama miss dilot..alahai...mcm tak sesuai lak aku nak letak miss dilot..

    ReplyDelete
  46. alwan~~
    haha...terima kasih la sebab mmg budget aku perempuan...

    dan pujian itu..tetttt

    ececeh...kembang lak aku....ramai puji mata aku...

    ReplyDelete
  47. tuntung~~
    ko ni tuntung tak menjawab soalan...

    aku tak tanye mata aku....ke ko nak puji tp segan..ececeh...

    ReplyDelete
  48. chokio_nia~~
    tu la..aku rasa name dilot tu name perempuan..pandangan org kot..

    mmg ramai yg keliru dengan status aku ni..lelaki ke perempuan..teka teki yang aku buat secara tak sengaja...

    ReplyDelete
  49. kenapa awal2 aku dh tau ko ni pmpn? kekekeke =p

    ReplyDelete
  50. beb sori i pun ingat u boboy...rupernyer gegirl...thanks for ur comment ye...hehe

    ReplyDelete
  51. sy tau kamu pmpuan sebab name kamu dilah dilot..kan..kan?

    ReplyDelete
  52. haha. mcm aku je ni?. hee. sori beb. aku thu ko pompuan. hahaha =P

    ReplyDelete
  53. nasib la kat url blog tu ade dilah.. kalau tak mmg igt laki gak.. mungkin cara penulisan dilot kot.. nmpk maskulin jer.. ekeke..

    ReplyDelete
  54. pandangan mata ko tajam sangat lor..huhu
    cantik pe mate ko tu..haha

    ReplyDelete
  55. sy kenal dilot. dia mmg seorang wanita tulin.. :) hahha

    ReplyDelete
  56. hohoho.. mmg pon name dilot tu mcm sedikit ganas n mcm laki... huhu...
    tp dari mata dpt tgk yg dilot ni amat ayu dan comel skali...
    kalo dpt tgk full face mst rmi tergoda kan kan kan ;p

    ReplyDelete
  57. he..23x bro xsalah huhuhuhu dulu kini bro tahu dilot adalah perempuan.... tp sebelum dilot tukar skin kot

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  58. bilo nak tunjuk gambar ponuh?????nak tengok gak.....

    ReplyDelete
  59. dah senaraikan blog anda dalam opsclick, sama2 klik2 ok

    ReplyDelete
  60. hehe..aku tengok mata ko pun aku dah tau ko mesti cun dilot...hehe..

    cayalah ada pic ko dilot..:]]

    ReplyDelete
  61. dulu waktu memule aku masuk blog ko 1st impression aku- ko pompuan yang super ganas..

    ReplyDelete
  62. mello~~
    waaaa.bagusnye...ke mate ko ni sumenye perempuan je..haha...

    ReplyDelete
  63. POSH76 ~~
    lor...ye ke...boboyz....oh tidak...i gugurlz u..cume takdela seayu mana....hehe...

    same2...dari asyik klik2 je...tak bestla..nak gak bace entri org..hehe...

    ReplyDelete
  64. cikaina~~
    hehe..betulla tu...dilot tu dtgnye dr dilah..nak letak dilah ..dah ramai guna nama dilah...jadi letakla nick dilot..mmg nick dilot, dilot...

    ReplyDelete
  65. acap~~
    haha..bukan ko je..ramai sbnrnye...

    oh yeke...bagus2..kurang la sikit yg kate tuan blog ni sbnrnye lelaki...

    ReplyDelete
  66. ezany~~
    hehe..sbb tu letak dilah gak..even ade org suggest buang je dilah tu..so url nnt dilot je...tp xnakla.dilah tu name dilot sbnr..so kene la letak gak...

    gaya maskulin?wahhh..1st time dgr ni gaya maskulin....hehe

    ReplyDelete
  67. mr cuz~~
    haha nak buat mcm mane...dah tertajam mase tu...renungan menusuk kalbu..haha...

    ReplyDelete
  68. eoix~~
    wanita tulin ke epix??hehe..ye je ko ni...tp xpela..aku ngaku je..hehe..nnt org kate aku lesbo...mau terkujat aku nanti....

    ReplyDelete
  69. cinta lea ixora~~~
    ooo yeke..name dilottu sndri mcm name ganaz...ada gak sblm2 ni yg ckp name dilot tu mcm name lelaki...

    mm..agaknye kot...mate tu..hehe..mate tipu je...tak cun pun..sebab tu segan nak letak...jadi letak mate jela..

    tp sbnrnye..dilot mmg tak suke sgt letak pic sndri dlm blog...

    ReplyDelete
  70. bro framestone...
    sblm tukar skin..nape bro..skin ni mmg skin lelaki ke...sbb simple sgt kot..biase girl mesti ada bunga2 sket...love2 ke...

    ReplyDelete
  71. FirdHaikaL CHinta ilLahi~~
    gambar sebenar...hehe..tak suke sbnrnye..tp ada gakla letak dlm entri2 sblm ni..kalau rajin carila..hehe...

    ReplyDelete
  72. nine~~
    haha..ko pun tau mane de entri2 aku sblm letak pict aku ...adela..tp sikit jela..kurg dr 5...hehe..

    ko tergoda tak...kehkehkeh..mate je tu nine...sbb tak cun la aku letak mate aku je...

    ReplyDelete
  73. izwan7~~
    super ganas...waaa lg super hebat ko ni...ala2 je...
    tp aku sorg wanita....sebab tak geti sangat nak ayu2 ni...=)

    ReplyDelete
  74. dulu pun ingatkan lelaki..sebb macam ade gamba laki la dulu kat profile tuh...pastu dia dah tukar jadi gamba perempuan...:)

    ReplyDelete
  75. hahaha..sian dilotttt..

    nama kwn kite pun dilot..pmpuan
    cheetot pn pmpuan..hehehehe..

    ReplyDelete
  76. hehe...

    pada sye yg pnah gak kompius ni, rasenye kat name n kat template... 22 skali... hehe. scroll punye scroll cri bru jumpe jantina dilot~! hehe.

    ReplyDelete
  77. owh ye... mate kamo nmpk garang... hehe

    ReplyDelete
  78. aku pun baru tau kamu perempuan..hahahah

    ReplyDelete
  79. ayat kat blog rock sgt kot..tu yang konpius..hihi...

    http://msanissyahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  80. alahai..sian Dilot..
    hehehehe..
    tp mcm same je..kite pun ade nama laki..
    'Khairul'...adehh..

    ReplyDelete
  81. dah name diladilot,mereka ini,ishh;p
    jap2 cek,hah,betulllah pempuan;p

    *cek mate okkeh;p

    ReplyDelete
  82. tengok nme je pon da taw "dilot" = prmpuan la kn.
    tapi bile tengok gamba konpius sket..haha :p
    gurau je ek..

    ReplyDelete
  83. Nama dilot, jard tu semua nama panggilan lelaki, tu sebab ramai yang konfius. Gaya penulisan artikel dan komen yang mampu membezakan :P

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops