Tuesday, November 24, 2009

pertukaran, perubahan serta penambahan

hari ini aku nak kemas kini balik blog list aku..rasanya ada je yang tertinggal dan hilang lagi..macam cikhel...patutla dah lama tak baca entri dia..rupanya pernah terdelete...mcm mana boleh terdelete pun tak taula..

jadi dekat entri ni aku letak senarai bloggers yang aku follow...dan kalau rasa-rasa tetiba link korang macam tak de je..padahal sebelum ni ada, bagi tau yer.....bagi yang nak tukar-tukar link dengan aku pun boleh....untuk nuffnagers pun boleh..aku boleh baca entri korang...

dan bagi mereka yang ada dalam senarai followers aku tu, nak tukar link dengan aku, bg tau dekat sini eh, kalau dapat bertukar-tukar link, rasanya tu lebih baik. jadi aku tau korang aktif atau tidak..

kalau nama tak de..janganla kecik hati eh..bg tau kat dilot..nanti dilot update...tp kalau boleh janganla bagi link untuk promote barang atau klik-klik lain..sebab list ni untuk memudahkan aku baca entri-entri yang baru di update..

yang silent readers tu, bawa-bawa la muncul kan diri ye...boleh gak aku kenal korang-korang semua..haha..dilot dilot.. ada ke orang nak tukar link dengan ko....

takpe..aku letak je..kalau ada, syukur..

sebelum korang tengok list-list aku ni...aku nak korang cuci mata dulu..
korang rasa korang se kreatif mcm ni tak..

member

ainatul | bibot | hadi | ieja | iyra | liza | rulna

bloggers

acadterror | acap | acca | aduka | ain | akurosan | alwann | along | anem | anis | ankelrap | apei | aqilah | ariff | athirah/merahitujambu| ayin | ayudeadwish | azizan | azym | bella | broframestone | buling | chokia_nia | cikaina | cikca | cikhel | cikmanis | ciksantai | cikyana | chah | cufa | cuz | dakjaat | danish | desbliss | diya | eful | ejump | eldy | emy | epix | epol | et | ezany | farah | fierina | fik | fir | fndrocka | frodo | green | grunge | hana| hazzy | hudaluna | honeybee | imheppie | ije | ivy | ixora | izwan | jard | joe | kakida | kakjie | kojah | lala | lalink7 | lionteen | lol | lumut | masy | megat | mekmizah | mello | meo | milla | milimilo | mrajai | msanissyahirah | msizyan | najmie | nana | naqiubex | nasri | nazra | nine | oranglidi | pakcikdot | paraxixth da | reenaonline | ro | rose | ruff | sarah | seliparlaila | shazika | sueanne | syafiq | syinrayafa | tedi | tuntung | wenkt | xpo | xuen | ynaaohynaa | yonna | wazy | zack |

nuffnangers tukar2 link

blog yang aku singgah...

beautifulnara | kak red | kahuna | justkhai | ryehannazz | zelo555 | chokilala |

kalau nak tukar link jangan lupa bg maklumat korang ye..

nick: senang nak ingat nama korang..
url: kalau tak tinggal url, macam mana aku nak jengah balik tempat korang...
kategori: bloggers atau nuffnagers

27 comments:

  1. blog sy kamooo x singgah ke??ehehe..ape pon..best g blog kamoo.sy pasti akan singgah..ehehe

    ReplyDelete
  2. aku pon nk kne betul kn list aku blk..

    haihh

    ReplyDelete
  3. sy msh ada.tma kasih dilot
    :)

    gheehehe :)

    ReplyDelete
  4. dah follow blog ni. nnti kalau rajin letak la skali link blog aku.

    buat masa ni bnyk kerja projek, so nnti lah aku buat link list kat blog aku.

    http://ariffshah.com

    ReplyDelete
  5. Banyak nyaaaaa link list dilot. Huhu. Terima kasih sebab letak link diya jugak ;)

    ReplyDelete
  6. yeah..aku dah ada kat snarai ko..
    hehehe..
    trimas!

    ReplyDelete
  7. tadi aku dah komen... errorlah pulak!! :(

    eh! aku kategori apa? nuffnanger???

    ReplyDelete
  8. Haah laa.. Ku juge sgt bersepah2.. Adeh..

    ReplyDelete
  9. owh..baru perasan..maaf ek dilot..=)

    ReplyDelete
  10. wah..name aku ade lam list..huhu..thanx..=)

    btw mang kreatif gle..aku ske gamba tu..

    ReplyDelete
  11. ape jadi kalu ombak menghempas pantai..
    wow..puitis nya ayat..

    ReplyDelete
  12. thnks dilla syg -tetap maintain ada -muah;p

    ReplyDelete
  13. dilot, ko tukar la link blogspot aku (alwann) tue..skg ak dah pindh ke wp..hehe

    ReplyDelete
  14. tq dilot...aku pun dah link ko lama dah...ko rajin update ek..hari2 ak tengok update..ko leh pakai domain nih..beli jer dilot..rm 35 jer setahun...

    www.dilahdilot.com..ataupun nama ko...kat sepakuhosting..murah..

    ReplyDelete
  15. cis camane buleh terdelete ne..nangis kang!hahaha takpe2 dimaafin..hehe camane nak nuffnagers?

    ReplyDelete
  16. Hi..
    aku ada dalam senaraimu..
    Thanks..
    Hehehe..

    *Rasa dihargai :)

    ReplyDelete
  17. cantik gambar tu dilot..aku ingat ko yg buat..wakaka
    mmg kreatif la org tu..mcm aku gak..huahaha
    pasal list ko tu, no comment..wakaka aku pun xde list mcm ko..nak buat pages baru rase syg la plak..wakaka
    nnt la aku buat satu blog kominiti yg aku suke singgah dan tak berat nak loading jer..wakaka
    (kejam x aku)

    ReplyDelete
  18. uish..terharu..dgn zaman kegawatan idea sekarang follower aq dh banyak lari..aq igt xde sape follow aq dah

    ReplyDelete
  19. owh aku takde dalam senarai calon-calon..tambahkanlah.. letak dalam kategori pop rock..ok?kategori blogger pun takpe

    ReplyDelete
  20. justkhai? weee... hehee. thanks dilot

    ReplyDelete
  21. Dak Wan - http://sue-sygckit.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. jom la singgah..saya dah follow kamu..

    http://pelangi1212.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. nick: alkhattab batik
    url: http://www.alkhattabbatik.bogspot.com
    kategori: nuffnaggers kot. :)

    TQ. We exchange link and u Follow me back k? Mana tau ade yg berkenan di hati, leh gak shopping batik online kat alkhattab batik. Leh pakai gi kenduri hujung thn ni kan..? hehe TQ again.

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops