Thursday, December 25, 2008

cara bos mengelak tertdo dalam kereta...

tidakkkk..rase2nye 2 hb aku kene gi kl lg...mcm mane la bos aku ni...xgeti nak rase penat ke...aku yg duk je...xbawa kete pon...rase penat...mcm penatla....erti kate sebenar mmg penatla...

aku rase kali ni aku gi kl...aku x MEROYAN....ati aku tenang je dlm kete...okla....

bile dh waktu balik..mmg sume dh tertdola...tnggl bos aku je...kalo die tdo gak..alamatnye...mmg kete tersadai kat tepi hgway la....pastu berenti jap kat air keroh...lepas berenti tu...bos aku ajak sume men 1 game ...mungkin bos aku nak ngelakkan kiteorg tertdo la kot...nak mrh x leh....sbb kiteorg ni mmg degil...

game die mcm ni....spesifikkan 1 benda.. kite leh amik cth nama org la...kemudian setiap org mesti bg name,,,,sape yg terberenti or...lambat bg jawapan kire kalah la....

nmpk game ni mcm senang je kan...mest kite fikir...ala name...kan byk name...sebut jela...ali ..ahmad...husin..hasan....tp sbnrnye...bile waktu turn kite nak bg name....automatik kite akan gagap...or blur...or...name yg kite pk tu...dh de org jawap...kompem nyela...


yg aku pasti....bos aku kalah...wahahaha....mule2 bos aku hebat...die xde salah pon..confident je...tp last2 die yg byk slh...

kiteorg men game 5 org je..x adventure sgt...sbb org sket...cube kalo 1 bus....dh la rmi org...mesti lg best nye....xsempat nak bg name baru...dh de org amik name kite tu....

tp x semestinye name...name negara boleh..daerah boleh....sayur boleh...mcm2 la..

6 comments:

  1. Aku aser kan klu bos korang ada blog mesti dia geleng pale tgk blog ko ngan si lizz.

    Klu ko puji bos ko, si lizz lak bantai bos, pastu ko lak bantai bos n si lizz lak puji bos..

    Adoila....ape kata korang wat satu blog atas nama kampeni korang koja tu pastu sape2 jea nk nukilkan sumthing leh jot down kt blog kampeni korang tu..

    sile ambil perhatian ttg idea aku.

    huhuhu...

    ReplyDelete
  2. idea yang bagus. nanti jpe geng kat mktb nk men gak la game ni. ehe

    thx!

    ReplyDelete
  3. muahaha!! mule2 aku yang paling bangang time start game ni. last2, bos kite yang hancus!! wkakaaka!! ke die saje2 wat kalah nak bg aku hepi ni yek? takut meroyan lak. muahaha!!

    ReplyDelete
  4. wah..bos kamoo sporting laa..siap men game lg...huhu

    ReplyDelete
  5. to debliss~~
    xleh dowh,,,nnt bos aku glamer sgt2...
    coz de 2 org pekeje die yg xrela ati telah mempromotekan bos aku tu...
    sape lg..aku ngan lizz arr..lalalala~~~.

    goasop~~
    haha...try ar kalo rajin...tp kalo kalah jangan nanes lak ...

    lizz~~
    yg pntg die kalah...
    muahaha...pastu poknik je yg rajin nak men game same2 die..aku dh ngantukzzz dollll...

    nasri~~
    aku dating ngan bos aku kat ayer keroh..
    muahahaha...nak mati,,,
    brenti rehat ar...nek kebas pinggang aku duk lame2...

    merahitujambu~~
    boleh ar...ikut mood die gak...
    kalo sporting...sporting gler..

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops