Wednesday, July 15, 2009

fafau bersama jejaka baju pink besok

kisah aku dgr di radio hot fm utk arini..tetibe lak aku nak jadi bz body....

kisah 1:
besok farah fauzana ada temu janji dengan seseorg...siape die...aku pun tak tau..jangan kate aku xtau..fafau sendiri pun xtau...xsmpt si fafau tu nak tanye ensem ke tidak..skali lelaki org daaa~~~

lelaki tersebut nak jumpe fafau..ok..fafau setuju untuk berjumpe dengan lelaki tu tp lelaki tu kene datang hot fm..BESOK..pukul 9.00 am...nak dating dengan fafau sng2 mcm tu je ke???...hehe..aku rase mcm mustahil je...betul tekaan aku..sbb fafau dah letak syarat kat lelaki tu...

pertama: kene pki baju pink mase dtg pejabat hot fm..
kedua: kene bw kuih muih yg berunsur pink..kalo xsilap la...
ketiga: kene bawa kuih keria yg paling lembut dan sedap..sbb fafau suke kuih tu.....

terkedu gak lelaki tu..tp kerana nak jumpe fafau..die kate sanggup datang besok..dengan pakai baju pink..

adakah lelaki itu akan datang besok dengan memakai baju pink...jeng jeng jeng


kisah 2:
seorg lelaki..name die jiman..lelaki jugak ni..telah tepon hot fm mase rancangan jawe rangers..

mase tepon tu..die mmg tgh marah giler ngan bos die....dengan penuh emosi....cakap bos die mulut mcm longkang..busukla..dll....

sbb nye...mase kat pjbt,die kene mrh dgn bos.....bos maki die depan staff lain...pastu minta tlg jawe rangers teponkan bos die tu..nak ckp berdepan..nak maki bos die giler2...

jawe rangers mcm biasela kan...jalankan tugas dengan penuh dedikasi....
dieorg pun hubungi bos tu..minta dieorg bercakap sndri..selesaikan masalah dieorg..tp last2 tau tak ape berlaku..

sbb dah cuak sangat...boleh lak si jiman tergagap-gagap mase bercakap dengan bos die...
yela tak sangke jawe rangers nak col bos die...yg menjadi angin pendengar2 radio hot fm lain..boleh lak die cakap...cite ape ni..ntah xtau...jawe rangers yang merepek...cittt pooorraahh..org lain lak yg kene..kesian jawe rangers tak psl2 disalahkan lak....

bila minta jiman tu col balik hot fm...terus lesap...xberani nak col balik....

kisah 3:
kisah yg aku nyampah nak dengar..tp dah terdengar td...jd aku tepek gak...

USTAZ AKHIL KHAY DENGAN BEKAS ISTERI SUDAH SAH BERCERAI...dengan talak 1...

mmm......

***********************************************

okkkk....tetibe aku rase dah mcm jadi radiiioooo bergggeeerrakkk lak...tp ini raddiioo....ade awekkkk mudeeeeee...............muuuahahahaahah...

13 comments:

  1. Hoho.. Ade dengar gak cite tu.. Jaafar kan nama laki yg nak jumpe fafau tu.. Heehee.. =p

    Yg jiman tu x sempat lak nk dengar.. Dengar skejap ajek tadi topik psal mulut busuk nii.. Huhu.. Tapi ade gak org mcm jiman ni yerk.. Hahaha.. Cian abg2 jawaku.. =p

    Hurrmm.. Dengar gak kesah akil hayy tu.. Smoga tak lupe pada anak2..

    ReplyDelete
  2. perghh..lmenye xdtg blog ni..
    trlpas bnyk entry..hehe

    ReplyDelete
  3. haha

    alamat kena buang kerja ler tu

    ReplyDelete
  4. x dgr pun
    radio kat cini x de
    hik3
    xD

    uish dating ngn sape lah agaknye

    ReplyDelete
  5. Aku tak tau pulak fafau ni famous hanya selepas aku berjumpa dengan dia....
    fafau? siapa tu... kesian betul dia..
    dah kena interview...
    Sekarang dah kenal da..

    ReplyDelete
  6. mmg prihatin la hang.. rajin dgr radio.. eheheh

    ReplyDelete
  7. bagus2...terupdate juga sy bila baca berita2 macam nih hehehehe...

    ReplyDelete
  8. jaafar datang pakai baju hitam.
    jiman tu ape kes ek? sume orang marah dia

    ReplyDelete
  9. alaa x dengar ah td. tp rasanya diorang dah upload kat utube pasal fafau jumpe jejaka pink tu. rasanye la. i tgk status dlm fb je hehe

    ReplyDelete
  10. lama tak menjenguk....
    wah, fafau nak serba pink...

    ReplyDelete
  11. tatau pun,,aloh tak dgr hot fm kot pepagi,,nyway dilot..call me for further information bisnes..0123902582-helena

    ReplyDelete
  12. apa jd dgn si fafau tu
    td pg x tgk hotfm kt tv

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops