Wednesday, July 1, 2009

langkah merogol....hebat bukan


aku bukan nak ajar mcm mane nak rogol orang...dah buang tebiat ke ape...

ni ha..aku tgk2 la dekat keywords aku...pada tarikh....25 jun 2009...makk aiii ....sekali ade org cari langkah merogol...pulak tu cr kat blog aku...

oohhh giler....kalaula budak-budak sekolah yg type keyword ni...haiisshh....rosak...rosak...

mmg rosak masa depan...sbb pada umur begini mereka dah berada pada tahap pemikiran yg agak kritikal...ape lg bile sudah menjejakkan kaki ke alam umur 20-an nnt..pasti mereka akan rase lebih seronok dgn perbuatan mereka...kita yg lebih tua ini...perhatikan tingkah laku mereka sebelum keadaan menjadi lebih mudarat lg nnt...tarik mereka supaya menjauhkan diri dari dunia yg tidak bermoral ini...

kalau org tua lak....????mmg dh buang tebiat la owang tue tu...

tidak mustahil bukan kalau orang tua yg mencarinye di laman-laman internet..semuanya wujud di zaman sekarang...terlalu byk yg kite boleh bace di halaman-halaman surat khabar yg mengatakan 'datuk merogol cucu'.....dan sudah tentu hilang segala kasih sayang dan kemanusiaan ke atas cucu sendiri...jadi, bersyukur dan sayangi la ahli keluarga kita...kerana mereka bukan dari golongan manusia yg bertopengkan syaitan ini...

ke...ada antara kalian semua yg mencari keyword ini...jangan di praktikkan sesekali ye...sekali kite terjebak dalam dunia tidak bermoral seperti ini...akan berlanjutan menjadi beberapa kali kerana nafsu telah menguasai diri...

46 comments:

  1. Wakaka.. Dilot.. Apakah itew??? Haha.. Depa ni sume skunk suka hit kat google mende2 pelik.. Ish3.. Dah takde keje lain agaknye.. Apa nak jadi..

    ReplyDelete
  2. bebudak skg macam2 tawu...aish!!

    ReplyDelete
  3. farhana~~
    percubaan untuk merogol org..ngehehe

    ntah ape2 je dieorg ni skang...sunat kang..berani ke aku nak sunatkan org...??? wakaka...

    ReplyDelete
  4. hazzy~~
    tu la..budak2 zaman skang mmg maju..bukan setapak je..dah beratus tapak agaknye...tak terbilang tapaknye...gittuu...

    ReplyDelete
  5. buang tebiat nak carik langkah2 merogol..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  6. hehe...adoi ntah pape le diorang ni...XD

    ReplyDelete
  7. Uih? Langkah merogol? Gila ah..macamna bleh sangkut kat blog ko plak ni? hehe

    ReplyDelete
  8. dalam syaitan tiada manusia... tapi dalam manusia ada syaitan... emm tu la dia nyee....

    ReplyDelete
  9. he..23x bro dah selalu terjumpe kes2 cam nie..parah2 huhuhu

    tp sellau bro dpat keyword panjang2 huhuu...

    out of topic--> yup ada yang menyalak... xpe Dilot..bro pun baru je dpaat reply komen kamu..bz sikit lately huhhu

    ReplyDelete
  10. ape r bdk2 neh.. langkah merogol?? mkin kritikal manusia2 ni..

    ReplyDelete
  11. isk2..budak zaman skang dah advance..kalu dapat masukkan semuanya dalam skolah henry gurney bru best neh..

    ReplyDelete
  12. Huhu. Keyword lagi teruk pada ni pun diya pernah dapat. Tapi, untuk CK dulu lah. =p

    ReplyDelete
  13. hahaha.bagaimanakah .apakah.tutorial utk merogol pn ada org cari huhuhu.haaa dilott adakah engkau mempunyai entri sbegini hahahaha :P

    ReplyDelete
  14. shah~~
    kalo dh senget tu..org lain kate buang tebiat pun, budak2 tu xpeduli ape2..janji dpt...'mmg rase nak sekel je budak2 ni...

    ReplyDelete
  15. joe~~
    tula..semua penah jadi budak2,.ntah2 ko pun penah eh joe...hekhekhek...
    budak2 zaman skang mmg advncd nak mati...cikgu ajar topik benih tumbuhan di carinye benih sperma...ishishish...

    ReplyDelete
  16. NaNa~~
    ish ish ish...cubaan ...cubaan nak didik anak2 zaman skang ni...

    ReplyDelete
  17. Azym~~
    tu la ..aku pelik gak..mcm mane leh tersangkut kat blog aku...adakah blog aku blog porno..tidak same skali...

    ReplyDelete
  18. pakcik~~
    skang ni mmg dh terlalu byk dalam manusia ada syaitan..tak terkire kan pakcik...beribu2 lemon agaknye...

    ReplyDelete
  19. bro~~
    dpt keyword pjg2..apakah keywordnye itu...jeng jeng jeng.....bro letak ape kat blog bro...

    dilot pun dh start bz..kuliah dh nak mule..pastu keje lg..

    ReplyDelete
  20. farahadila~~
    nasib baik keywordnye langkah merogol..kalaula yg di cari itu lg ngokngek..atau lg teruk...mmg kes lg besar dwatnye...

    ReplyDelete
  21. lalink7~~
    tula masukkan je dieorg kat sekolah tu..terkawal sket....kalau tak serik ..tak taula...

    ReplyDelete
  22. helena~~
    ngeri mmg ngeri...tp jangan adik beradik kite terikut gak dahla....minta dijauhkan la dr perkara2 mcm ni...

    ReplyDelete
  23. acad~~
    tutorial langkah merogol..hahaha...mmg nak kene sule la sape yg buat tutorial mcm tu...

    hohoho..xmungkin aku de entri mcm ni..mau pengsan dowh!!!

    ReplyDelete
  24. diya~~
    ye ke..cthnye..hehe..sibuk lak nak tau....tula rasenye yg ni kecik je kot...

    untuk CK dulu..ha...diya letak entri ape dlm CK dulu...hihi...

    ReplyDelete
  25. nasri~~
    ha yg tu pun aku pelik...dh berape kali gak keyword mcm tu kuar....'ain bertunang dilah' name 2-2 pompuan...xkan les tunang ngan les..hahaha

    tp aku bukan les eh...tunang aku lelaki na~~~encek molar...

    ReplyDelete
  26. kapten~~
    teramat gersang...??haha...kot ye pun gersang...cr la gmbr tut ke...hehhe...ni langkah merogol..mcm nak rogol org lain lak...aiishhh...aku ketukkan...

    ReplyDelete
  27. tu baru budak zaman sekrang...future kids macam mane pulak...entah ape yg ditaipnye

    ReplyDelete
  28. nie msti perogol masuk blog nie...hati2...hehehe

    org gila yg search cmtuh...kena kt anak bini sndri baru tau!!!

    ReplyDelete
  29. sapekah kau wahai dilot? bahaya ni..hehe

    ReplyDelete
  30. menakutkan jee kan...
    x th laa ank2 kte paa masa akan dtg..minta di johkan..
    moga dididik dgn baik..

    ReplyDelete
  31. aqilah~~
    itula...ni br budak zaman skang...lg 10 thun?20 thn lg?mcm mane la agaknye,,,

    ReplyDelete
  32. nie msti perogol masuk blog nie...hati2...hehehe

    org gila yg search cmtuh...kena kt anak bini sndri baru tau!!!

    kojah~~
    ohh ttidakkk...de perogol telah masuk ke blog ku ini...ngehehe...

    tula..kalo kene anak sndri...mcm mane la agaknye..tp rasenye dieorg xmakan saman punye..sbb byk kes gak..keluarge sndri yg merogol..

    ReplyDelete
  33. basuhbaju~~
    aku??aku adela seorg yg bername dilot...tp di surat beranak mak aku berkenan untuk letak name aku nurul adilah...ooo..skemanye..hahaha

    aku mestla org baik wei...tp kasar2 aku ..aku baik tau..xdela teringin nak jadi perogol bersiri..wakaka...

    ReplyDelete
  34. merahitujambu~~
    semoga anak2 akan datang..akan jadi manusia yg lebih baik...termasuk anak aku ngan encek molar nnt..nak gak tu letak..hehhe...

    ReplyDelete
  35. susah kan budak2 macam tu huhu, tu lah skrg ada kes2 budak sekolah menengah pun ada kes rogol kan..huhu

    ReplyDelete
  36. ankel rap nak menaip dan seach "langkah merogol dilot" boleh tak??
    wakakaka

    ReplyDelete
  37. haha tu pun perlu cari kat internet keh?? very shock !!

    ReplyDelete
  38. ivy~~
    budak sekolah menengah??mmg byk..seram gak sbnrnye...semakin berleluasa...harap dapt dibendungla..sbb nnt akan datang lg teruk rasenye...minta dijauhkan la, semoga kaum keluarge kte tidak terlibat dgn kegiatan2 yg tak berfaedah mcm ni...

    ReplyDelete
  39. ankelrap~~
    wah wah wah..ankel rap..lg maju nmpk..ni nak kene sebat ni...nak cr langkah merogol dilot...jgn btl2 ade dhla...ohh tiddaakk....mempergunekan name aku...

    ReplyDelete
  40. Blogger Richeal Phil~~
    nila namenye kegunaan internet..intenet di hujung jari anda shaja...bukan setakat nak belaja masak je kite leh cari kat tenet...belaja lain pun boleh gak..tp carila yg berfaedah sket...

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops