Monday, May 18, 2009

alahai..kan dh kene tangkap


ye..aku sangat happy ptg hari ni..kenape..??dh dilamar oleh mr molar ke..


dilamar??aku mmg dh dilamar pun oleh mr molar..tgh tnggu bulan2 akan2 dtg je..

ok2..bukan sbb tu...

ptg td makcik aku bg tau..budak tu dh kene tangkap ngan polis ptg td..lega gler aku..hilang dh 2 org penyemak + pengendap + pencuri kat kawasan umah aku...

slame ni mmg semua orang area jalan umah aku..+ jiran2 sebelah jalan + jiran2 seberang jalan + jiran2 seberang2 jalan + jiran2 seberang3 jalan..semuanya sangat geram dgn budak2 ni...rase nak potong je tgn budak tu,,,,xpun sunat je lg sekali...bio terbaring je...degil nak mati btl budak2 ni...

habis semua harta-harta peninggalan dan bukan peninggalan di rembatnye...dh lame dh dieorg buat keje ni..tp tak tertangkap je..sbb ade back up kuat dr bapak die..

alahai..bapak..bapak..tu la percaye sangat kat anak 100%..ha kan dh... sekarang 2-2 anak dah masuk lokap..dh kene masuk penjara...dulu anak tu nak brenti sekolah, di ikutkan..jadi budak2 tu dh tak sekolah....pastu sndri pun asyik keluar je..xde kat umah........"memberi nasihat kat org lain"....

jangan pasni anak die yg kecik ikut jejak langkah abang2 dh la..

ape la nak jadi kat budak tu nnt kan...bila keluar penjara nnt...jadi baik ke tak agaknye...arap2 jadi baikla..umur pun masih muda,,br 20 tahun..


18 comments:

  1. huh? camtu pun ada
    padan la kena tangkap
    harap nanti mereka insaf

    ReplyDelete
  2. xuen~~
    mmg patut pun xuen..pastu sumbat kat penjara pulau..yg dekat p.pinang tu..bio padan muke..xde org kat c2..nak lari pun keliling laut..
    tp dh jadi tmpt pelancongan la pulak..

    nasri~~
    pengendap..pengendap bermate 5..sebab de 5 mate..sorg lg cdpt dikesan...korek bijik mate tu kang..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. budak ni wat ape weh? dia mengendap sape? kat area umah saya pun skrg ni tgh banyak kes pecah umah. org cakap penagih dadah punye keje

    ReplyDelete
  5. macam cerita anakku sazali pulak..:P

    ReplyDelete
  6. hmm..skrg macam2 je benda tak baik berlaku, jenayah mmg berlaku dimana2 saja tanpa mengenal waktu kan..

    ReplyDelete
  7. nasib baik dia tak curik pakaian dilot yang tut tut tu..kalu tak..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. pmimpin pyamun
    rkyrtpun myamun juga lah

    ReplyDelete
  9. hmm ingat dh di propose tadi.. uisyyy1000x

    ReplyDelete
  10. eazy~~
    mmg dh kene tangkap..rase lega sangat2..mcm nak jerit happy kegembiraan..pasang speaker kuat2 bio satu kawasan semua dgr...

    cik nana~~
    biasela budak2 bwh umur yg sangat jahat...rase nak sula je kadang2...

    ReplyDelete
  11. helena~
    haha..de la iras2 kot cerite tu..tp ni versi 20 an nye..

    ivy~~
    bukan setakat di mn2 je..malah dh tak kire sape..peringkat umur semua..yang si bawah umur pun dh makin pandai skrg..

    ReplyDelete
  12. raptor~~
    kalau tak..haha...aku sula die bio padan muke nnt...setakat ni xdela..tapi mcam sluar jeans ke..baju2 yang mahal tu sempat dikebas gak..walupun siang ari...bile nth dieorg wat keje2 tu..

    ab~
    tu la psl..kalo si pemimpin dh tak betul..anak pun same la..si adik lagila..mest akan terikut gak..

    ReplyDelete
  13. kojah~~
    lalu je...ole2 xde ke...

    emmy~`
    propose??propose ape emmy..

    yginsaf~~
    mmg la sekodeng..takkan la aku bg free lak...hoho..bg free~~nonono...kalau aku tau..mmg dh hinggap flying kick aku ni..kalaula..

    ReplyDelete
  14. bagos la dah kne tgkap..bia kne hukum smpai insaf ;)

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops