Monday, May 4, 2009

cinta ditolak ke..

aku dpt satu cite dr seseorg...dan seseorg ni dpt cite ni dr seseorg lain..dan owang ni pun dengar2 cite dr owang lain..

de la seseorg ni...mungkin die dh rase diri die terancam...dh rmi owang tak suke ngan die...melawan ngan die...so...die hantarla' something' kat owang2 tertentu ni...tp mslhnye...'penghantaran' die tersalah..so..terkenala kat owang lain...yg sowang ni..mulut smpi bengkak2 sume..yg sowang lg ni..dhla skt tua..bertambah sakit la..trus tak leh gerak sgt....

nape la die sanggup wat mcm ni...aku kenal owang tu...tp ntahla..tak tau nak percaye ke tak...kdg2 aku rase mcm betul je ape yg owang len ckp......

pelik kdg2...nak kate xde ilmu agame..aku rase owang pertame yg aku cite tu...de agama...tp kenape die wat gak...sbb ilmu terlalu penuh di dada ke...hoho..ntahla..tepuk dada tanye selera...eh betul ke peribahasa ni...hehe..aku hentam je......

dan kazen aku sndri pernah terkene...2 org kes sbb cinta ditolak..woo..menakutkan..physco gler lelaki ni..abes badan kazen aku..kuar bende yg bukan2....ilang selera makan..bukan smnggu..hampir 2 bulan jd jurus kering...pastu badan lak bengkak2......dan yg sowang lg tu....di bawa lari....lelaki tu nak hantar meminang..tp kazen aku xsuke...panas baran...sape leh tahan beb...tu belum kahwin..kalau dh kawin mcm mane la agaknye...leh jadi salai la gamaknye......so lelaki tu tak dptla terime kenyataan...die bw lari kazen aku....pastu dpt kesan...bile dh bw blk kazen aku tu..die hantar lak something kat kazen aku..smpila..badan pun bengkak2 gak...dh jadi mcm ape....

lelaki2..ape kes ni...smpi mcm ni...ayyo...bunga bukan sekuntum la.....awat la smpi menganiaya owang lain ni...kesian tau kazen aku tu....

4 comments:

  1. selalunye sebab ego,semua benda berantakan..xleh nk kwl iman..ish3
    kdg2 tkot jugak dgn laki yg suke main hntr2 ni..mntk smpang la

    ReplyDelete
  2. Ya Allah..yeke?kesiannye..tu la kan dilot kengkadang susah tau..da tolak cara baik pon takleh time,,abis nak buat camane??

    ReplyDelete
  3. milimilo~~
    mmg pon..xkuat iman..dan terlalu ikut perasaan...

    ReplyDelete
  4. helena~~
    tp mslhnye menderite lame gak..sbb pastu de je lelaki lain yg nk..tp mcm tertutup je utk mane2 lelaki yg nak masuk pinang kazen dilot tu!!!kecian kdg2...

    ReplyDelete

My Blog List

 
Mama Dilot © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops